Zidăria profesională: soluția durabilă pentru construcții

City Construct Group este expertul în zidărie, oferind o gamă completă de servicii pentru toate nevoile construcției dvs.

Zidăria simplă/nearmată (ZNA) este o opțiune populară pentru clădirile cu sarcini de utilizare ușoară sau medie. Acest tip de zidărie nu conține suficientă armatură pentru a fi considerată zidărie armată, dar este totuși una puternică și durabilă.

Pentru clădirile cu sarcini de utilizare mai mari, oferim zidărie confinată (ZC). Aceasta este prevăzută cu elemente pentru confinare din beton armat pe verticală (stâlpișori) și pe orizontală (centuri), turnate după executarea zidăriei.

Dacă doriți o zidărie cu o rezistență și o ductilitate suplimentară, optați pentru zidărie confinată și armată în rosturi orizontale (ZC+AR). Aceasta este confinată (ZC) la care, în rosturile orizontale, sunt prevăzute armături în cantități suficiente, din oțel sau din alte materiale cu rezistență semnificativă la întindere, pentru a crește rezistența la forța tăietoare și ductilitatea peretelui.

Pentru o zidărie cu o rezistență maximă, oferim zidărie cu inimă armată (ZIA). Aceasta este alcătuită din două straturi de zidărie paralele având spațiul dintre ele umplut cu beton armat sau cu mortar-beton (grout) armat, cu sau fără legături mecanice între straturi și la care cele trei componente conlucrează pentru preluarea tuturor categoriilor de solicitări.

Pentru clădirile cu sarcini de utilizare extrem de mari, oferim zidărie înrămată în cadre (ZIR). Aceasta este alcătuită din unul sau mai multe straturi de zidărie, cu legături mecanice între straturi, înrămată într-un cadru de beton armat/oțel, executată după turnarea betonului/montarea cadrelor.

La City Construct Group, înțelegem importanța unei zidării de calitate pentru orice construcție. De aceea, ne asigurăm că utilizăm doar materiale și tehnici de construcție de calitate superioară și că lucrăm în strânsă colaborare cu arhitecții și inginerii proiectului pentru a garanta că zidăria noastră se va integra perfect în proiectul general.

Alegeți City Construct Group pentru zidăria dvs. și puteți fi sigur că veți obține o construcție durabilă și sigură.

KNOW-HOW

City Insights

Proiecte mari. City Construct Group este specializat în proiecte de construcții civile și industriale, precum și în construcții spații comerciale, clădiri de birouri, depozite, construcții industriale și edilitare, blocuri de locuințe, hoteluri, construcții agricole și depozite.

Proiecte mici si medii. City Construct Group se poate implica si în proiecte de finisaje interioare si amenajari pentru locuinte si case.

Ne putem adapta la nevoile și cerințele fiecărui proiect în parte, oferind servicii complete, de la proiectare până la finalizare. De asemenea, ne adaptăm la cerințele fiecărui client și oferim soluții personalizate pentru fiecare proiect.

Da, City Construct Group poate oferi servicii complete pentru proiectarea si construirea unei case, de la realizarea documentatiei aferente constructiei (proiectului tehnic, schemele instalatiilor, etc.) la realizarea finisajelor interioare si exterioare, montarea instalatiilor (electrice, termice, sanitare) si predarea cheie a casei catre proprietar. Ne asiguram ca tot procesul de constructie este realizat la standarde inalte si in conformitate cu cerintele clientului.

La City Construct Group, avem o echipa de profesioniști cu experiență în realizarea finisajelor interioare pentru proiectele de construcții. Ne asigurăm că toți membrii echipei sunt calificați și au experiența necesară pentru a oferi servicii de calitate în ceea ce privește finisajele interioare.

Oferim o varietate de opțiuni pentru finisaje interioare, cum ar fi gresie, faianță, parchet, vopsea, tencuieli, tâmplărie, iluminat, etc. Putem lucra împreună cu dvs. pentru a crea un design personalizat pentru finisajele interioare ale casei dvs. și pentru a ne asigura că sunt realizate la standarde înalte de calitate.

Da, managementul este implicat direct in proiecte, asigurand ca totul este planificat si executat in conformitate cu standardele de calitate si cerintele clientului.

Echipa de management lucreaza in stransa colaborare cu echipa de constructori si subcontractori pentru a se asigura ca proiectul este livrat la timp si in buget.

Acest lucru include monitorizarea progresului proiectului, gestionarea problemelor si asigurarea comunicarii eficiente intre toti partenerii implicati in proiect.

Îți răspundem în aceeași zi

Call Now Button