Un partener de încredere

City Construct Group oferă soluții de construcții inovatoare și de calitate pentru clienții și partenerii săi

De-a lungul timpului, am mărit echipa, competențele și dotările companiei, devenind un jucător apreciat de către clienți și parteneri.

Dedicarea și calitatea a fost demonstrată, în primul rând, prin calitatea proiectelor livrate la timp, și, în al doilea rând, prin relația transparentă cu beneficiarii. Atenția la detalii și acceptarea provocărilor nu sunt doar valorile echipei noastre, ci un mod de lucru.

Ne bucurăm să avem continuitate cu o echipă unită și bine pregătită în urma experiențelor cu zeci de proiecte rezidențiale și industriale; împreună, am învățat din succese și din greșeli pentru a putea face performanță mai departe.

Promptitudine garantată contractual

Respectarea termenelor limită. Chiar dacă este un domeniu plin de neprevăzut, am învățat să controlăm cât mai mult situațiile apărute – suntem atenți la detalii începând de la etapa de consultanță și proiectare, până la etapa de predare a lucrărilor. Ne asumăm responsabilitatea și răspundem pentru ceea ce stipulăm în contracte.

Echipă unită. Având o echipă internă de peste 100 de colegi și o echipă extinsă prin intermediul colaboratorilor. 

Performanță. Putem realiza cu succes orice tip de proiect, folosind cu maximă atenție și eficiență bugetul alocat.

Management implicat 100% în proiecte

Fondatorul City Construct Group este implicat în mod direct în proiectele clienților, începând de la consultanță, până la supervizarea șantierelor si gestionarea situațiilor apărute. Acesta are peste 20 de ani de experiență activă în arhitectură – latura de construcții și amenajări, devenind astfel o pasiune pe care o îndeplineste în fiecare zi.

În consecință, suntem receptivi la cerințele și sugestii. Noi nu am lucrat niciodată doar pentru client, mereu am lucrat și împreună cu clientul – astfel, am putut oferi mereu un standard sporit de calitate a construcțiilor.

Certificări

Call Now Button