Despre City Construct

De peste 8 ani furnizam servicii profesionale  in domeniul constructiilor.

Executam demolari, constructii civile si industriale.

Experienta si cunostintele pe care le-am dobandit ne permit sa oferim cel mai inalt standard de calitate al executiei in fiecare proiect pe care il realizam.

Va puteti baza pe noi in respectarea termenelor limita.

Avand in subordine peste 50 de oameni si colaboratori cu experienta, acoperim cu succes orice tip de lucrare in constructii.

Fondatorul City Construct

Fondatorul City Construct, a petrecut cincisprezece ani in arhitectura, inainte de a infiinta in 2008 aceasta afacere de constructii si amenajari interioare-exterioare. Alaturi de o echipa completa si cu foarte multa experienta sunt oricand gata sa raspunda pe deplin cerintelor clientilor.Nici un detaliu nu este trecut cu vederea, totul pentru a oferi servicii de calitate ireprosabila.

City Construct incearca sa acopere o gama larga de activitati, de la constructii civile si industriale, proiectare si design, amenajari interioare-exterioare, servicii de curatenie pana la mobila pe comanda, totul de o calitate superioara, totodata adaptat la bugetul clientului insa fara a renunta la excelenta in executie.

Pentru companie este foarte importanta satisfactia clientilor, de aceea suntem receptivi la cerintele si sugestiile acestora.

City Construct beneficiaza de “Certificat de management al calitatiiISO 9001-2008″.Acest certificat atesta ca societatea functioneaza in acord si pe baza unui sistem de calitate recunoscut international.

Certificat de management al calitatii
In conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2008.

Certificat SR EN ISO 9001:2008

Birou de vanzari

office@cityconstruct.ro
0727.787.713

AU INCREDERE IN NOI

Clientii Nostri