Tencuieli performante și decorative: cum le aplicăm

Tencuirea este o etapă esențială în procesul de construcție și amenajare, care poate face diferența între un aspect profesionist și unul neglijent. La City Construct Group, ne-am specializat în aplicarea diferitelor tipuri de tencuieli, fiecare adaptată nevoilor și cerințelor fiecărui proiect în parte.

Pentru tencuirea exterioară a elementelor precum calculele caselor și podurilor sau la construcții agrozootehnice, utilizăm tencuiala brută, care se execută dintr-un singur strat de mortar. Pentru zidăria interioară, alegem tencuiala sclivisită și gletuită, care asigură o bună compactitate și impermeabilitate și creează suprafețe netede.

În cazul în care se dorește obținerea unor suprafețe plane, cum ar fi tavanele planșeelor cu nervuri din beton-armat sau pentru suprafețe alcătuite din materiale diferite, utilizăm tencuiala pe rabitz.

Pentru protecția suprafețelor elementelor de construcții care vin în contact permanent sau foarte îndelungat cu umiditatea mediului ambiant, aplicăm tencuiala impermeabilă.

În cele din urmă, pentru un aspect decorativ, utilizăm tencuieli decorative, cum ar fi cele cu praf de piatra, cele din piatra artificială sau cele cu terasit, toate aplicate peste grund.

Tencuiala casei este un aspect esential al constructiei, indiferent daca este vorba despre o constructie noua sau o renovare. Este important sa se aleaga tipul potrivit de tencuiala in functie de conditiile de mediu si de utilizare.

Tencuiala bruta este cea mai simpla si mai ieftina dintre opțiuni, fiind utilizata in special pentru constructiile agrozootehnice si pentru acoperisurile caselor. Este aplicata intr-un singur strat si ofera o protectie minima impotriva intemperiilor.

Tencuiala sclivisita si gletuita este mai rezistenta si ofera o buna impermeabilitate. Este aplicata intr-un strat de grund si unul de tinci si se recomanda pentru zidaria casei.

Tencuiala pe beton este rar utilizata in zilele noastre, deoarece aspectul final nu este la fel de curat ca cel obtinut cu alte tipuri de tencuieli. Este aplicata in 3 straturi: spritz, grund si tinci.

Tencuiala pe rabitz este utilizata atunci cand se doreste obtinerea unei suprafete plane, cum ar fi tavanele planseelor cu nervuri din beton armat sau pentru suprafete alcatuite din materiale diferite. Este aplicata in 3 straturi: smirul, grundul si tinciul.

Tencuiala impermeabila este utilizata pentru a proteja suprafetele elementelor de constructii care sunt expuse la umiditatea mediului ambiant, cum ar fi zidurile subsolurilor, soclurile sau peretii canalelor.

Tencuiala decorativa are un rol strict decorativ si se aplica pentru a infrumuseta suprafetele. Se pot utiliza diferite tipuri de var gras, cimenturi albe sau colorate si agregate din roci colorate.

Indiferent de tipul de tencuiala aleasa, este important ca acesta sa fie aplicat corect si sa fie ales in functie de conditiile de mediu si de utilizare.

City Construct Group are o echipa de profesionisti calificati si experienti care se asigura ca toate lucrarile de tencuieli sunt executate la standarde inalte si ofera garantie pentru toate serviciile oferite.

KNOW-HOW

City Insights

Proiecte mari. City Construct Group este specializat în proiecte de construcții civile și industriale, precum și în construcții spații comerciale, clădiri de birouri, depozite, construcții industriale și edilitare, blocuri de locuințe, hoteluri, construcții agricole și depozite.

Proiecte mici si medii. City Construct Group se poate implica si în proiecte de finisaje interioare si amenajari pentru locuinte si case.

Ne putem adapta la nevoile și cerințele fiecărui proiect în parte, oferind servicii complete, de la proiectare până la finalizare. De asemenea, ne adaptăm la cerințele fiecărui client și oferim soluții personalizate pentru fiecare proiect.

Da, City Construct Group poate oferi servicii complete pentru proiectarea si construirea unei case, de la realizarea documentatiei aferente constructiei (proiectului tehnic, schemele instalatiilor, etc.) la realizarea finisajelor interioare si exterioare, montarea instalatiilor (electrice, termice, sanitare) si predarea cheie a casei catre proprietar. Ne asiguram ca tot procesul de constructie este realizat la standarde inalte si in conformitate cu cerintele clientului.

La City Construct Group, avem o echipa de profesioniști cu experiență în realizarea finisajelor interioare pentru proiectele de construcții. Ne asigurăm că toți membrii echipei sunt calificați și au experiența necesară pentru a oferi servicii de calitate în ceea ce privește finisajele interioare.

Oferim o varietate de opțiuni pentru finisaje interioare, cum ar fi gresie, faianță, parchet, vopsea, tencuieli, tâmplărie, iluminat, etc. Putem lucra împreună cu dvs. pentru a crea un design personalizat pentru finisajele interioare ale casei dvs. și pentru a ne asigura că sunt realizate la standarde înalte de calitate.

Da, managementul este implicat direct in proiecte, asigurand ca totul este planificat si executat in conformitate cu standardele de calitate si cerintele clientului.

Echipa de management lucreaza in stransa colaborare cu echipa de constructori si subcontractori pentru a se asigura ca proiectul este livrat la timp si in buget.

Acest lucru include monitorizarea progresului proiectului, gestionarea problemelor si asigurarea comunicarii eficiente intre toti partenerii implicati in proiect.

Îți răspundem în aceeași zi

Call Now Button