Obținerea avizelor și a autorizațiilor de construcție

Proiectele imobiliare de succes sunt cele care au fost planificate cu atenție, pregătite cu meticulozitate și executate cu profesionalism.

La City Construct Group, cu peste 15 ani de experiență în domeniu, am învățat să înțelegem cele mai complexe proiecte și industrii, câștigând încrederea și expertiza necesară pentru a oferi cele mai bune recomandări încă de la prima zi a demarării proiectului.

Avizele și autorizațiile sunt esențiale pentru desfășurarea unui proiect imobiliar în condiții de legalitate. La City Construct Group, ne asigurăm că obținem toate avizele și autorizațiile necesare pentru construirea dorită.

Oferim servicii de consultanță de specialitate, realizarea proiectului și documentației, obținerea avizelor, autorizației de construire și certificatului de urbanism.

Avizele și acordurile cele mai uzuale sunt cele pentru deținătorii de rețele și utilități precum apă, gaz, canalizare, curent, drumuri și salubritate, inspectoratul de stat pentru construcții, mediu, sănătatea populației, protecția civilă, combaterea și prevenirea incendiilor, telefonie și apele române.

Obținerea avizelor și autorizațiilor pentru construcțiile de locuințe este o etapă crucială în proiectarea și realizarea unui proiect imobiliar de succes. Este necesar să se respecte toate regulile și normele legale în vigoare pentru a se evita problemele legale ulterioare.

În primul rând, este necesar să se obțină un certificat de urbanism, care confirmă faptul că terenul pe care se dorește construirea este destinat acestui scop și că respectă toate regulile de urbanism și de construcție în vigoare.

De asemenea, este necesar să se obțină avize de la deținătorii de rețele și utilități, cum ar fi apa, gaz, canalizare, curent, drumuri și salubritate, pentru a se asigura că proiectul nu va afecta aceste servicii.

Este, de asemenea, necesar să se obțină avize de la Inspectoratul de Stat pentru Construcții, pentru a se asigura că proiectul respectă toate normele de construcție și siguranță în vigoare. Avizele din domeniul mediului și al sănătății populației sunt, de asemenea, obligatorii pentru a se asigura că proiectul nu va afecta negativ mediul sau sănătatea oamenilor.

Odată ce toate avizele și autorizațiile necesare au fost obținute, se poate solicita autorizația de construire, care este necesară pentru a începe lucrările de construcție. Este important să se respecte toate termenele și regulile legale pentru a evita amânări sau probleme legale ulterioare.

Ințelegem importanța avizelor și autorizațiilor în proiectele imobiliare, și ne asigurăm că acestea sunt obținute în mod corespunzător, astfel încât proiectul să poată fi desfășurat fără probleme.

KNOW-HOW

City Insights

Proiecte mari. City Construct Group este specializat în proiecte de construcții civile și industriale, precum și în construcții spații comerciale, clădiri de birouri, depozite, construcții industriale și edilitare, blocuri de locuințe, hoteluri, construcții agricole și depozite.

Proiecte mici si medii. City Construct Group se poate implica si în proiecte de finisaje interioare si amenajari pentru locuinte si case.

Ne putem adapta la nevoile și cerințele fiecărui proiect în parte, oferind servicii complete, de la proiectare până la finalizare. De asemenea, ne adaptăm la cerințele fiecărui client și oferim soluții personalizate pentru fiecare proiect.

Da, City Construct Group poate oferi servicii complete pentru proiectarea si construirea unei case, de la realizarea documentatiei aferente constructiei (proiectului tehnic, schemele instalatiilor, etc.) la realizarea finisajelor interioare si exterioare, montarea instalatiilor (electrice, termice, sanitare) si predarea cheie a casei catre proprietar. Ne asiguram ca tot procesul de constructie este realizat la standarde inalte si in conformitate cu cerintele clientului.

La City Construct Group, avem o echipa de profesioniști cu experiență în realizarea finisajelor interioare pentru proiectele de construcții. Ne asigurăm că toți membrii echipei sunt calificați și au experiența necesară pentru a oferi servicii de calitate în ceea ce privește finisajele interioare.

Oferim o varietate de opțiuni pentru finisaje interioare, cum ar fi gresie, faianță, parchet, vopsea, tencuieli, tâmplărie, iluminat, etc. Putem lucra împreună cu dvs. pentru a crea un design personalizat pentru finisajele interioare ale casei dvs. și pentru a ne asigura că sunt realizate la standarde înalte de calitate.

Da, managementul este implicat direct in proiecte, asigurand ca totul este planificat si executat in conformitate cu standardele de calitate si cerintele clientului.

Echipa de management lucreaza in stransa colaborare cu echipa de constructori si subcontractori pentru a se asigura ca proiectul este livrat la timp si in buget.

Acest lucru include monitorizarea progresului proiectului, gestionarea problemelor si asigurarea comunicarii eficiente intre toti partenerii implicati in proiect.

Îți răspundem în aceeași zi

Call Now Button