City Construct poate gestiona proiecte de constructii ca antreprenor general

City Construct este o firmă specializată în antreprenoriat general, cu experiență în proiecte de construcții de dimensiuni mari, medii și mici, începând de la proiecte rezidențiale, până la case de locuit sau de vacanță.

Echipa noastră este organizată după competente multidisciplinare, valori și după un sistem de management al performanței.

Portofoliul nostru de proiecte este foarte complex și cuprinde lucrări de mare complexitate tehnică pentru diferite domenii de activitate, cum ar fi construcțiile civile, industriale, spații comerciale, clădiri de birouri, depozite, industriale și edilitare, blocuri de locuințe, hoteluri, construcții agricole și depozite.

Ne-am făcut o reputație în industrie pentru proiectele noastre de mare complexitate tehnică și pentru abilitatea de a livra proiecte de calitate în termenii agreati.

Ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare proiect, începând cu contractul de antreprenoriat general și asigurăm furnizarea echipamentelor și a materialelor, a echipei, a serviciilor conexe necesare și obținerea autorizațiilor de construcție.

Datorită experienței noastre în antreprenoriat general, suntem în măsură să oferim servicii complete pentru proiectele de construcții, inclusiv proiectarea, execuția, managementul și coordonarea echipei de construcții.

Ca antreprenor general, ne asumăm răspunderea și pentru subcontractorii contractați pentru finalizarea proiectului în termenul și bugetul agreat.

Cu City Construct Group, puteți fi siguri că proiectul dumneavoastră va fi finalizat cu profesionalism și în termenul și bugetul agreat. Ne implicăm în fiecare proiect cu dedicare și pasiune, pentru a oferi cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

KNOW-HOW

City Insights

Proiecte mari. City Construct Group este specializat în proiecte de construcții civile și industriale, precum și în construcții spații comerciale, clădiri de birouri, depozite, construcții industriale și edilitare, blocuri de locuințe, hoteluri, construcții agricole și depozite.

Proiecte mici si medii. City Construct Group se poate implica si în proiecte de finisaje interioare si amenajari pentru locuinte si case.

Ne putem adapta la nevoile și cerințele fiecărui proiect în parte, oferind servicii complete, de la proiectare până la finalizare. De asemenea, ne adaptăm la cerințele fiecărui client și oferim soluții personalizate pentru fiecare proiect.

Da, City Construct Group poate oferi servicii complete pentru proiectarea si construirea unei case, de la realizarea documentatiei aferente constructiei (proiectului tehnic, schemele instalatiilor, etc.) la realizarea finisajelor interioare si exterioare, montarea instalatiilor (electrice, termice, sanitare) si predarea cheie a casei catre proprietar. Ne asiguram ca tot procesul de constructie este realizat la standarde inalte si in conformitate cu cerintele clientului.

La City Construct Group, avem o echipa de profesioniști cu experiență în realizarea finisajelor interioare pentru proiectele de construcții. Ne asigurăm că toți membrii echipei sunt calificați și au experiența necesară pentru a oferi servicii de calitate în ceea ce privește finisajele interioare.

Oferim o varietate de opțiuni pentru finisaje interioare, cum ar fi gresie, faianță, parchet, vopsea, tencuieli, tâmplărie, iluminat, etc. Putem lucra împreună cu dvs. pentru a crea un design personalizat pentru finisajele interioare ale casei dvs. și pentru a ne asigura că sunt realizate la standarde înalte de calitate.

Da, managementul este implicat direct in proiecte, asigurand ca totul este planificat si executat in conformitate cu standardele de calitate si cerintele clientului.

Echipa de management lucreaza in stransa colaborare cu echipa de constructori si subcontractori pentru a se asigura ca proiectul este livrat la timp si in buget.

Acest lucru include monitorizarea progresului proiectului, gestionarea problemelor si asigurarea comunicarii eficiente intre toti partenerii implicati in proiect.

Îți răspundem în aceeași zi

Call Now Button