City Construct finalizeaza lucrarile pentru Lake House 2

City Construct, fiind o firma de constructii cu o vasta experienta in constructii de ansambluri rezidentiale, anunta finalizarea lucrarilor pentru proiectul LakeHouse 2.

Ansamblul, amplasat pe latura vestica a Lacului Morii, in cea mai efervescenta zona rezidentiala a capitalei, este singurul proiect de pe lac ce iti ofera ocazia unei locuinte de top, cu suprafete echilibrate, inteligent divizate, un design futurist si cele mai spectaculoase privelisti panoramice peste capitala.

Compus din 2 cladiri cu regim de inaltime 2S+P+11E, proiectate de arhitecti cu certificari mondiale, LakeHouse 2 redefineste standardele in constructii, cu cele mai inalte tehnologii antiseismice. Serviciile prestate de City Construct incluse executia sapaturii, incinta – piloti forati, berlineza, spraituri, hidroizolatii, structura beton armat, zidarie si finisaje interioare si exterioare, la cheie, inclusiv predarea apartamentelor catre proprietarul final.

Proiectul LakeHouse 2 este dovada faptului ca City Construct este un partener de incredere in realizarea proiectelor imobiliare de succes.

afla mai multe

KNOW-HOW

City Insights

Proiecte mari. City Construct Group este specializat în proiecte de construcții civile și industriale, precum și în construcții spații comerciale, clădiri de birouri, depozite, construcții industriale și edilitare, blocuri de locuințe, hoteluri, construcții agricole și depozite.

Proiecte mici si medii. City Construct Group se poate implica si în proiecte de finisaje interioare si amenajari pentru locuinte si case.

Ne putem adapta la nevoile și cerințele fiecărui proiect în parte, oferind servicii complete, de la proiectare până la finalizare. De asemenea, ne adaptăm la cerințele fiecărui client și oferim soluții personalizate pentru fiecare proiect.

Da, City Construct Group poate oferi servicii complete pentru proiectarea si construirea unei case, de la realizarea documentatiei aferente constructiei (proiectului tehnic, schemele instalatiilor, etc.) la realizarea finisajelor interioare si exterioare, montarea instalatiilor (electrice, termice, sanitare) si predarea cheie a casei catre proprietar. Ne asiguram ca tot procesul de constructie este realizat la standarde inalte si in conformitate cu cerintele clientului.

La City Construct Group, avem o echipa de profesioniști cu experiență în realizarea finisajelor interioare pentru proiectele de construcții. Ne asigurăm că toți membrii echipei sunt calificați și au experiența necesară pentru a oferi servicii de calitate în ceea ce privește finisajele interioare.

Oferim o varietate de opțiuni pentru finisaje interioare, cum ar fi gresie, faianță, parchet, vopsea, tencuieli, tâmplărie, iluminat, etc. Putem lucra împreună cu dvs. pentru a crea un design personalizat pentru finisajele interioare ale casei dvs. și pentru a ne asigura că sunt realizate la standarde înalte de calitate.

Da, managementul este implicat direct in proiecte, asigurand ca totul este planificat si executat in conformitate cu standardele de calitate si cerintele clientului.

Echipa de management lucreaza in stransa colaborare cu echipa de constructori si subcontractori pentru a se asigura ca proiectul este livrat la timp si in buget.

Acest lucru include monitorizarea progresului proiectului, gestionarea problemelor si asigurarea comunicarii eficiente intre toti partenerii implicati in proiect.

Îți răspundem în aceeași zi

Call Now Button