City Construct finalizeaza cu succes proiectul CEDA Home

CEDA HOME este un concept rezidential unic, inspirat de casele luxoase din regiunile mediteraneene. Acest proiect oferă oportunități unice de investiție și de locuit, îmbinând stilul clasic mediteranean cu tehnologia modernă.

City Construct Group, cu experiența sa în construcții de calitate, a fost încântat să ofere serviciile sale pentru finalizarea proiectului CEDA HOME.

În calitate de constructor, am asigurat toate serviciile necesare pentru a finaliza acest proiect ambițios, inclusiv:

Executie sapatura – aceasta este prima etapă importantă în construcția unei case și se referă la îndepărtarea pământului pentru a se executa fundația. Noi am executat aceasta etapa cu atentie, asigurand o fundație solidă si durabila.

Executie hidroizolatii – o etapa esentiala pentru a asigura performanta energetica si termica a cladirii.

Executie structura beton armat – aceasta etapă se referă la construirea scheletului casei, care va susține toate celelalte elemente ale construcției.

Executie zidarie – acest aspect se referă la construirea pereților casei. Am utilizat caramida tip Porotherm, un material de calitate superioară, care asigură o izolare termică și fonică excelentă.

Prin serviciile oferite, am reusit sa cream un proiect modern si performant, care poate fi considerat o adevarata oaza de relaxare si eleganta in Bucuresti.

afla mai multe despre proiect

KNOW-HOW

City Insights

Proiecte mari. City Construct Group este specializat în proiecte de construcții civile și industriale, precum și în construcții spații comerciale, clădiri de birouri, depozite, construcții industriale și edilitare, blocuri de locuințe, hoteluri, construcții agricole și depozite.

Proiecte mici si medii. City Construct Group se poate implica si în proiecte de finisaje interioare si amenajari pentru locuinte si case.

Ne putem adapta la nevoile și cerințele fiecărui proiect în parte, oferind servicii complete, de la proiectare până la finalizare. De asemenea, ne adaptăm la cerințele fiecărui client și oferim soluții personalizate pentru fiecare proiect.

Da, City Construct Group poate oferi servicii complete pentru proiectarea si construirea unei case, de la realizarea documentatiei aferente constructiei (proiectului tehnic, schemele instalatiilor, etc.) la realizarea finisajelor interioare si exterioare, montarea instalatiilor (electrice, termice, sanitare) si predarea cheie a casei catre proprietar. Ne asiguram ca tot procesul de constructie este realizat la standarde inalte si in conformitate cu cerintele clientului.

La City Construct Group, avem o echipa de profesioniști cu experiență în realizarea finisajelor interioare pentru proiectele de construcții. Ne asigurăm că toți membrii echipei sunt calificați și au experiența necesară pentru a oferi servicii de calitate în ceea ce privește finisajele interioare.

Oferim o varietate de opțiuni pentru finisaje interioare, cum ar fi gresie, faianță, parchet, vopsea, tencuieli, tâmplărie, iluminat, etc. Putem lucra împreună cu dvs. pentru a crea un design personalizat pentru finisajele interioare ale casei dvs. și pentru a ne asigura că sunt realizate la standarde înalte de calitate.

Da, managementul este implicat direct in proiecte, asigurand ca totul este planificat si executat in conformitate cu standardele de calitate si cerintele clientului.

Echipa de management lucreaza in stransa colaborare cu echipa de constructori si subcontractori pentru a se asigura ca proiectul este livrat la timp si in buget.

Acest lucru include monitorizarea progresului proiectului, gestionarea problemelor si asigurarea comunicarii eficiente intre toti partenerii implicati in proiect.

Îți răspundem în aceeași zi

Call Now Button