City Construct finalizeaza cu succes proiectul Astorium Residence

Ne bucuram sa anuntam finalizarea proiectului Astorium Residence, un ansamblu rezidential de lux situat in zona Nicolae Teclu.

Compania noastra a furnizat serviciile de executie a sapaturii, hidroizolatii, structura beton armat, zidarie si sarpanta, precum si instalarea termosistemului pentru acest proiect.

Proiectul Astorium Residence ofera finisaje premium, incalzire prin pardoseala, corpuri de toaleta suspendate si alte beneficii pentru un stil de viata de lux. Aceasta locatie este ideala pentru cei care doresc sa beneficieze de toate avantajele orasului, avand in acelasi timp acces la transportul public si la zonele verzi din jur.

City Construct isi asuma angajamentul de a oferi cele mai bune servicii si standarde inalte pentru fiecare proiect in care este implicat. Suntem mandri ca am fost implicati in dezvoltarea proiectului Astorium Residence si suntem convinsi ca acest proiect va aduce multumire si satisfactie locatarilor, dar si investitorilor.

afla mai multe despre proiect

KNOW-HOW

City Insights

Proiecte mari. City Construct Group este specializat în proiecte de construcții civile și industriale, precum și în construcții spații comerciale, clădiri de birouri, depozite, construcții industriale și edilitare, blocuri de locuințe, hoteluri, construcții agricole și depozite.

Proiecte mici si medii. City Construct Group se poate implica si în proiecte de finisaje interioare si amenajari pentru locuinte si case.

Ne putem adapta la nevoile și cerințele fiecărui proiect în parte, oferind servicii complete, de la proiectare până la finalizare. De asemenea, ne adaptăm la cerințele fiecărui client și oferim soluții personalizate pentru fiecare proiect.

Da, City Construct Group poate oferi servicii complete pentru proiectarea si construirea unei case, de la realizarea documentatiei aferente constructiei (proiectului tehnic, schemele instalatiilor, etc.) la realizarea finisajelor interioare si exterioare, montarea instalatiilor (electrice, termice, sanitare) si predarea cheie a casei catre proprietar. Ne asiguram ca tot procesul de constructie este realizat la standarde inalte si in conformitate cu cerintele clientului.

La City Construct Group, avem o echipa de profesioniști cu experiență în realizarea finisajelor interioare pentru proiectele de construcții. Ne asigurăm că toți membrii echipei sunt calificați și au experiența necesară pentru a oferi servicii de calitate în ceea ce privește finisajele interioare.

Oferim o varietate de opțiuni pentru finisaje interioare, cum ar fi gresie, faianță, parchet, vopsea, tencuieli, tâmplărie, iluminat, etc. Putem lucra împreună cu dvs. pentru a crea un design personalizat pentru finisajele interioare ale casei dvs. și pentru a ne asigura că sunt realizate la standarde înalte de calitate.

Da, managementul este implicat direct in proiecte, asigurand ca totul este planificat si executat in conformitate cu standardele de calitate si cerintele clientului.

Echipa de management lucreaza in stransa colaborare cu echipa de constructori si subcontractori pentru a se asigura ca proiectul este livrat la timp si in buget.

Acest lucru include monitorizarea progresului proiectului, gestionarea problemelor si asigurarea comunicarii eficiente intre toti partenerii implicati in proiect.

Îți răspundem în aceeași zi

Call Now Button