Consultanta si Management - Proiectare si Obtinere Avize

Proiectare si Obtinere Avize

Realizarea proiectului si obtinerea autorizatiilor de construire pot dura uneori mai mult decat constructia efectiva a casei. Cei care nu au timp sau nu vor sa-si bata capul cu toata aceasta parte de inceput a lucrarilor, pot apela la Deluxe City Construct care se ocupa atat de constructia casei, cat si de proiectarea si obtinerea avizelor necesare constructiei.

Avize si acorduri pentru obtinerea autorizatiei de construire

Avizele si acordurile pentru obtinerea autorizatiei de construire se elibereaza de catre institutii specializate. Avizele si acordurile sunt mentionate in certificatul de urbanism.

Este interzisa eliberarea autorizatiei de construire fara a fi luat toate avizele mentionate in certificatul de urbanism.

Avizele si acordurile sunt mentionate in certificatul de urbanism.

Avizele si acordurile cele mai uzuale sunt:

  • detinatorii de retele si utilitati: apa, gaz, canalizare, curent electric, drumuri, salubritate;
  • Inspectoratul de stat pentru constructii;
  • Mediu;
  • Sanatatea populatiei;
  • Protectia civila;
  • Combaterea si prevenirea incendiilor;
  • Telefonie;
  • Apele romane.

Design Interior si Exterior

Designerul este genul de profesionist care va asculta intotdeauna parerile si asteptarile clientului sau, va incerca sa realizeze un produs care sa se muleze pe nevoile acestuia si va sti sa dea sfaturi si sa directioneze persoanele cu care discuta spre compromisul ideal intre toate necesitatile produsului finit.

Fie ca este vorba de amenajarea imobilului sau de administrarea proprietatii, indiferent ca este o casa, vila, apartament sau alt tip de imobil, Deluxe City Construct este partenerul responsabil de care aveti nevoie pentru a va atinge scopurile. In acelasi timp va scapam de problemele care deriva din amenajarea si administrarea proprietatii sau imobilului si va asiguram asistenta calificata in intretinerea competenta a acestora.

Pentru clientii care construiesc sau amenajeaza cu Deluxe City Construct oferim design si proiectare 3D gratis.

 

Birou de vanzari

office@cityconstruct.ro
0727.787.713

AU INCREDERE IN NOI

Clientii Nostri