Servicii conexe

O scurta lista cu servicii conexe de constructii oferite:

Expertiza noastră în placări include utilizarea de materiale precum faianță, gresie, travertin, marmură și imitații de piatră. 

De asemenea, ne ocupăm de montajul parchetului laminat, plintelor, aplicarea tapetului, turnarea șapei de nivel și finisarea acesteia. Noi oferim servicii de gletare, slefuire și uniformizare a gletului, amorsare, vopsire cu lavabilă și aplicarea tencuielilor. 

Pe langa acestea, ne ocupăm de placări cu polistiren, plasă și driscuială, repararea fisurilor din pereți, aplicarea chitului pe banda rigips, montajul colțarilor din aluminiu pentru zugrăveli și decopertarea materialelor precum gresia, faianța, vopseaua, tapetul și linoleumul.

Oferim și servicii de finisare a tencuielii, montajul glafurilor pentru uși și ferestre, montajul caramizilor de sticlă tip nevada, tavanelor false din polistiren, tavanelor casetate, tavanelor suspendate, pereților despartitori, placarea tavanelor cu gips carton pe structură metalică sau fără structură metalică, montarea scafelor și grinzilor din rigips, zidărie BCA și zidărie din caramidă.

Cere ofertă

Ne puteți contacta cu orice solicitări de construcții sau amenajări

Call Now Button